Ніжний і повітряний меренговый рулет

Як зробити смачний Ніжний і повітряний меренговый рулет рецепт простий.

Інгредієнти

🔹білки 8 шт
🔹цукор 300 г
🔹сіль щіпка
🔹кукурудзяний крохмаль 2 ст/л

Крем:
🔹вершки 33% – 200 мл
🔹сирний сир – 60 г
🔹цукрова пудра – 30 г

Ніжний і повітряний меренговый рулет покроковий рецепт

1. Білки кімнатної температури збиваємо з дрібкою солі протягом однієї хвилини, далі додаємо цукор і збиваємо стійких піків. Потім додаємо крохмаль і збиваємо ще 30 секунд.

2. Викладаємо на деко застелений пергаментом, можна за бажанням посипати пелюстками мигдалю і відправляємо в розігріту духовку до 150 градусов.

3. Одразу відправили меренгу в духовку зменшуємо до 130 градусів і випікаємо 45 хвилин. Готовий рулет охолодити повністю, перевертаємо. Змащуємо рулет кремом. В прошарок я додала полуницю і лохину. Прикрашаємо за бажанням, приємного апетиту 😋

Відео рецепт 👇