Як смачно зробити Чізкейк з печива орео з сирним сиром простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
основа: 18-20см ø
Велика упаковка печива орео (24 печеньки) (від туди для основи тільки чорну частину печива)
50 гр молоко
сирна маса:
450-500 гр сирний сир
110 гр цукор
2 яйця
110 гр вершки 33%
біла начинка від орео
пару темних кришок орео
Чізкейк з печива орео з сирним сиром покроковий рецепт
1. Основа:
1. Орео поділяємо у 2 миски, на начинку і саме печиво, зараз для основи використовуємо тільки печиво. У блендері подрібнюємо печеньки до крихти.
2. Чорну крихту заливаємо молоком і перемішуємо.
Заполоняем дно форми і трохи бортики, добре утрамбуйте дно. Я використовувала кондитерське кільце без дна, обмотавши дно фольгою і змастивши дно і борти маслом. Основа готова, поки залишаємо ее.
1. Орео поділяємо у 2 миски, на начинку і саме печиво, зараз для основи використовуємо тільки печиво. У блендері подрібнюємо печеньки до крихти.
2. Чорну крихту заливаємо молоком і перемішуємо.
Заполоняем дно форми і трохи бортики, добре утрамбуйте дно. Я використовувала кондитерське кільце без дна, обмотавши дно фольгою і змастивши дно і борти маслом. Основа готова, поки залишаємо ее.
2. Сирна маса: (не обов’язково використовувати міксер, якщо вам не лінь, змішайте все просто віночком).
1. Сирний сир (краще кімнатної температури), цукор, білу начинку від орео перемішуємо з допомогою міксера (насадкою лопатка) на високій швидкості.
2. Коли маса стане однорідною, вмещайте яйця по одному і влийте вершки. Можна кинути туди ж пару печива орео, для більшого смаку.
Сирна маса готова, розподіліть її по формі, трохи потрусити деко що б вийшли бульбашки воздуха.
1. Сирний сир (краще кімнатної температури), цукор, білу начинку від орео перемішуємо з допомогою міксера (насадкою лопатка) на високій швидкості.
2. Коли маса стане однорідною, вмещайте яйця по одному і влийте вершки. Можна кинути туди ж пару печива орео, для більшого смаку.
Сирна маса готова, розподіліть її по формі, трохи потрусити деко що б вийшли бульбашки воздуха.
3. Випікання (важливий момент, головне не поспішає).
Випікаємо при 130° ~90-100 хвилин. Важливо встановити чашу з водою на деко і поставити вниз духовки. Чізкейк повинен випікатися у вологому середовищі. У готового десерту серединка повинна слеегка тремтіти. Після випічки даємо охолонути в духовці, потім ще повністю охолонути на стільниці і після, прибираємо в холодильник, не виймаючи з форми, на ніч. Чіз стабілізується і на ранок спокійно діставайте його з форми. Я тематично прикрасила безе-примарами і крихтою.
Випікаємо при 130° ~90-100 хвилин. Важливо встановити чашу з водою на деко і поставити вниз духовки. Чізкейк повинен випікатися у вологому середовищі. У готового десерту серединка повинна слеегка тремтіти. Після випічки даємо охолонути в духовці, потім ще повністю охолонути на стільниці і після, прибираємо в холодильник, не виймаючи з форми, на ніч. Чіз стабілізується і на ранок спокійно діставайте його з форми. Я тематично прикрасила безе-примарами і крихтою.
Відео рецепт 👇