Шоколадний пп чізкейк Сан-Себастьян

Як зробити дуже смачний Шоколадний пп чізкейк Сан Себастьян рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 грам
~169 калорій
10,4/11/7,1

• 300 г вершкового сиру (ісп. легкий)
• 200 г м’якого сиру (ісп. 0,5%)
• 200 г білого йогурту (ісп. 3%)
• 3 яйця
• 45 р. какао (ісп. 10%)
• 70 р. чорного шоколаду (без цукру)
• підсолоджувач ( ісп. 60 р. эритритола)
• 12 р. кукурудзяного крохмалю

Шоколадний пп чізкейк Сан Себастьян покроковий рецепт

1. М’який сир повинен бути кремовим і однорідним. Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури! ⠀ Вершковий і м’який сир додати в ємність, збити на повільній швидкості 6-8 секунд, додати цукрозамінник і какао, так само збити ще 6-7 секунд. Шоколад розтопити в мікрохвильовці і додати до сирної маси, збити до однородности.

2. Додати яйця і збивати на повільній швидкості 4-5 секунд. ⠀ Занадто довго збивати не потрібно, інакше чізкейк дуже сильно підніметься в духовці і може потріскатися. ⠀ Потім додати йогурт, просіяти кукурудзяний крохмаль, перемішати до однорідної маси. ⠀ Форма для випікання повинна бути високою, так як при випікання чізкейк значно підніметься. ⠀
3. Я використовувала форму діаметром 18 сантиметрів і висотою 10 сантиметрів. Низ і всередину форми викласти папір для випікання. Потім масу для чізкейку перелити у форму і трохи потрясти, для того, щоб суміш повністю заповнила всю форму. ⠀

4. Далі поставити в попередньо розігріту духовку до 200 градусів на 25-30 хвилин вибравши режим гриль з обдувом! ⠀ Далі даємо охолонути до кімнатної температури і прибрати в холодильник 4-5 часов.