Мегавкусный і супер швидкий горіховий торт рецепт простий!
Інгредієнти
Для коржа:
– 3 яйця
– 200г будь-яких горіхів (у мене мигдаль)
– сахзам (70г эритрита + 14г фитпарада 7)
Для крему:
– вершки 33% 100г
– крем-чіз 100г
– сахзам (эритрит 20г + фитпарад 7 – 4г)
– ваніль
Швидкий горіховий торт покроковий рецепт
1. Горіхи подрібнити, можна до стану борошна, але я залишила побільше, можете використовувати горіхову борошно. Яйця збити з сахзамом, додати горіхи, перемішати. Вилити у змащену маслом форму діаметром 16 -17 см, готувати в мікрохвильовці 4 хвилини на максимальній потужності. Дістати, остудити, розрізати на 2 части.
2. Всі інгредієнти збити, обмазати кремом коржі, прикрасити за бажанням. Якщо будете зверху посипати мигдалевими пелюстками – підсушіть їх на сковороді, помешивая, так смачніше!
3. торт Охолодіть пару годин у холодильнику або 30 хв морозилке.