Бавовняний японський чізкейк класичний

Бавовняний японський чізкейк класичний простий рецепт домашній! 😍 Діаметр форми 22 див.

Інгредієнти

– сирний сир 220 р
– вершкове масло 50 г
– молоко 100 мл
– яйце 6 штук
– борошно 50 г
– крохмаль 50 г
– сік лимона 1 ст. л
– цукор 160 р
– сіль щіпка

Бавовняний японський чізкейк класичний покроковий рецепт

1. З’єднуємо сирний сир, масло, молоко, перемішуємо і ставимо на повільний вогонь на кілька хвилин, щоб маса стала однорядною. (Не кип’ятимо). Трохи остудивши додаємо жовтки по одному, потім додаємо борошно, крохмаль, сік лимона і перемешиваем.

2. частіше блендера збиваємо білки з дрібкою солі до легкої пінки. Потім додаємо цукор і збиваємо до міцних піків. Потім з’єднуємо сирну суміш з білками і акуратно перемішуємо. Перелити у форму застелену пергаментним папером і фольгой.

3. На деко наливаємо гарячу воду і відправляємо в розігріту духовку. Спочатку випікаємо при t 160° 20-25 хвилин, потім випікаємо 50 хвилин при t 130°.

4. Не поспішайте відкривати духовку, щоб чізкейк залишився повітряним. При подачі можна посипати цукровою пудрою!

Відео рецепт 👇