Чізкейк ескімо зі смородиною на паличці

Як зробити смачний Чізкейк ескімо зі смородиною на паличці рецепт простий.

Інгредієнти

✅ сирний сир – 400
✅ вершки 33%- 110
✅ цукрова пудра – 80
✅ желатин (160 блюм)- 12
✅ шоколадне печиво (у мене було орео)

Додатково:
✅ темний шоколад – 90
✅ чорна смородина – 80+ цукрова пудра 20

Чізкейк ескімо зі смородиною на паличці покроковий рецепт

1. Змішайте сир (кімнатної температури) з пудрою. Листовий желатин замочіть в холодній воді, потім з’єднайте з гарячими вершками. Якщо використовуєте ранулированный, залийте його холодними вершками, а потім прогрійте. З’єднайте сир і вершки. Розділіть сирну масу на 2 частини, в одну додайте розтоплений шоколад, а в другу ягоди (ягоди попередньо трохи проваріть з пудрою)
2. наповніть Форму шоколадним чізом наполовину, зверху покладіть шматочки печива, вставте палички і закрийте все це ягідним. Приберіть в морозилку.
3. Заморожені ескімо покрийте шоколадом. Прикрасьте за бажанням. Приберіть в холодильник до повного дефростації. Зберігати заморожені чізкейки можна до 3х тижнів в герметичному контейнері. Готуйте із задоволенням 👌