Домашнє морозиво з авокадо з шоколадом

Домашнє морозиво з авокадо з шоколадом простий рецепт.

Інгредієнти

2 стиглих авокадо
1/2 склянки мигдалевого молоко (можна кокосове)
1/4 склянки сиропу топінамбура, меду або іншого рідкого підсолоджувача*
1 ст. л кокосового масла
1/4 чайної ложки екстракту м’яти (можна замінити на листя м’яти)
1/4 склянки шоколадних крапель (я роблю сама або беру на iHerb)

Домашнє морозиво з авокадо з шоколадом покроковий рецепт

1. Додайте всі інгредієнти, крім шоколадних крапель, потужний блендер. Змішуйте до кремової консистенції. Додайте шоколадні краплі і налийте в миску.
2. Можна взяти форму з підкладкою з пергаменту. Поставте контейнер у морозильник, щоб охолодити. Приблизно на 4-5 часов.
3. Після заморожування витягніть морозиво з морозилки, дайте постояти на столі 5-10 хвилин, щоб трохи підтануло. Використовуйте ложку для морозива або просто ложку, щоб подавати в пиалке.