Шоколадний крем ганаш без сирного сиру простий рецепт. Виходить м’який крем, дуже зручний в роботі. На застиглому тортику не тріскається 😌 А сьогодні і завтра -11% на шоколад, так що зробити крем буде дешевше. Переходьте в наші сторіс і забирайте посилання на розділ зі знижками ☝🏻
Інгредієнти
розрахований на торт 16-18 см, висотою 10-12 см
Вершкове масло – 160 г
Молочний шоколад – 160г
Вершки жирні 35% – 30 м
Шоколадний крем ганаш без сирного сиру покроковий рецепт
1. Спочатку злегка збити масло і шоколад до однорідності. Маса рідкої, необхідно на цьому етапі її прибрати в холод на 5-7 хвилин, щоб шоколад і масло трохи почали схватываться.
2. Дістати, продовжити збивати на максимальній швидкості міксера. На очах ганаш стане пишним, світлим, глянсовим і м’яким. Додати вершки і збивати ще минуту.
3. Не забираючи його в холодильник, починаємо вирівнювати тортик. Можна його використовувати як самостійно покриття, можна на чорновий шар кремчиза.
4. Крем підходить під велюр і під малюнки на торті. Молочний шоколад можна замінити на другой.
Відео рецепт 👇