Їстівні сніжки маршмеллоу для декору торта

Обіцяла – ділюся, чарівний зимовий декор з маршмеллоу😉👇🏻 Як зробити Їстівні сніжки маршмеллоу для декору торта рецепт простий на Новий Рік!

Інгредієнти

• 150гр цукру
• 30гр води
• 8г желатину ( сила 200 – 220 Блум)
• 48гр води для желатину

Їстівні сніжки маршмеллоу для декору торта покроковий рецепт

1. Желатин замочити в холодній воді, дочекатися його повного набухання. Скласти В сотейник воду і цукор, довести сироп до 120*. Зняти сотейник з вогню. Ввести набряклий желатин, дочекатися його повного розчинення в масі і почати збивати на високій швидкості міксера до тих пір, коли маса стане повітряної і білосніжною, і буде намотуватися на віночок миксера.

2. Перекладаємо в мішок і відсаджуємо в силіконові форми «півсфери», попередньо злегка змастивши форми рослинним маслом. Даємо стабілізацію, скріплюємо половинки і обвалюємо в суміші цукрової пудри з крохмалем (1:1).

3. Діаметр сфер у наших силіконовий формах 3см і 5см. Такий декор не боїться вологи і легко зберігається при кімнатній температурі в щільно закритому контейнері до 10-15 днів (після почне підсихати).

Відео рецепт 👇