Полуничний мармелад на пектині в домашніх умовах

Як зробити Полуниця мармелад на пектині в домашніх умовах простий рецепт.

Інгредієнти

✅Пюре полуниці -600 р
✅Цукор -600 р
✅Лимонна кислота -5 р
✅Пектин цитрусовий −15-18 р
✅Сироп глюкози -60 г

Полуничний мармелад на пектині в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Приготуйте заздалегідь рамку 20/20, застелити дно фольгою, змастити рослинним маслом. Невелику частину цукру (100 г) змішати з пектином, інший цукор всипати в пюре.
2. Додати до пюре і цукру глюкозу, довести до 40 градусів С. Постійно і активно розмішуючи, всипати пектин з цукром. Довести до 107 градусів С на помірному вогні, іноді помешивая.
3. Запасіться терпінням! Як тільки температура буде 107 градусів С, всипати лимонну кислоту, розмішати, відразу вилити у рамку. Охолодити, нарізати, обсипати цукром