Торт Баунті на сковороді без цукру

Відкриваю лінійку тортів без цукру на сковороді 🔥 Як смачно зробити Торт Баунті на сковороді без цукру простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Бісквітне тісто:
– Борошно (рисова) 50г
– 30г Какао
– Молоко 70мл
– Жовтки 4шт
– Білки 4шт
– Вода 30мл (кімнатної температури)
– Ванільний екстракт 1ч.л.
– Сіль щіпка
– Розпушувач 5г
– Сироп топінамбура 100г
– Фитпарад 7: 7г

Крем:
– Сирний сир 400г
– Молоко 250мл
– Кукурудзяний крохмаль 2ст.л.
– Сухе молоко (будь-яке, у мене знежирене) 30г
– Кокосова стружка 50г
– Сироп топінамбура 50г
– Фитпарад 7: 15г

Торт Баунті на сковороді без цукру покроковий рецепт

1. Борошно і какао з розпушувачем просіяти, додати жовтки, молоко з водою, фитпарадом і ваніллю, з’єднати до однорідності. Окремо збити міксером білки з сіллю до м’яких піків, додати сироп, збити до міцної піни. Вмішати білки поетапно желтковое тісто з допомогою лопатки.

2. Антипригарну сковороду змастити краплею олії, розігріти трохи і на повільному вогні випікати коржі невеликі з двох сторін. Для крему все, крім сиру, змішати в каструлі з товстим дном.

3. Варити, помішуючи, на невеликому вогні, до загустіння. Відсудити з харчовою плівкою в контакт в іншій ємності повністю і збити окремо з сиром з допомогою міксера. Чергуючи коржі з кремом, зібрати торт, боки змастити остатками.

4. Закрити плівкою (у мене ацетатна) і в холодильник на ніч. Прикрасила наприкінці молочним шоколадом без цукру (50г + 40 мл 30% вершків змішати) і кокосовою стружкою. Готово!

Відео рецепт 👇