Шоколадні цукерки трюфелі ледачі

Як смачно зробити Шоколадні цукерки трюфелі ледачі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ніжний, вершково – шоколадний смак, з’їдаються дуже швидко, Зберегли? Ставте ❤️❤️❤️ і залишайте коментар, спасиб

Інгредієнти

Темний шоколад – 200 г
Вершки 35% – 150-180 г (можна взяти молоко і менш жирні вершки, у більш жирних вершків більш вершковий смак)
Вершкове масло – 30 г
Какао – 40 г

Шоколадні цукерки трюфелі ледачі покроковий рецепт

1. Нагріваємо вершки в каструлі або сотейнику, доводимо майже до кипіння, кипіти не даємо. Ламаємо шоколад на маленькі шматочки і висипаємо в сотейник, перемішуємо секунд 10, прибираємо з вогню. Далі ретельно перемішуємо і перетворюємо в однорідну массу.

2. Додаємо вершкове масло, нарізане невеликими шматочками, і ретельно вимішуємо. Накриваємо харчовою плівкою, так щоб стосувалася маси, і прибираємо в холодильник на 2 години до повного остывания.
3. Із застиглої маси формуємо цукерки – розмір однієї цукерки приблизно з 1 ч. л, крутимо в руках, можна в рукавичках або присипати руки какао.

4. Крутимо, потім обвалюємо цукерки в какао. Зберігаємо в холодильнику до 3 днів і дістаємо хвилин за 30 до подачи.

Відео рецепт 👇