Муссовый торт Зебра без випічки з сметаною і згущеним молоком

Як приготувати Муссовый торт “Зебра” без випічки з сметаною і згущеним молоком рецепт простий. Дуже смачний, ніжний і звичайно ж гарний . Тортик готується дуже швидко і не займе у вас багато часу. 👌🏼

Інгредієнти

Розмір форми ( у мене 16 див. можна і 20 взяти 😉

Для основи:
▫️печиво шоколадне – 200 г
▫️вершкове масло – 80 г

Для суфле:
▫️ желатин – 20 г
▫️ вода – 100 мл
▫️ вершки 33-35 % – 200 мл
▫️ сметана 20 % – 400 р
▫️ згущене молоко – 300 г
▫️ ванільний цукор – 8 г
▫️ какао – порошок- 30 г

Шоколадний ганаш ( можете подивитися на сторінці їх там багато 😘)

Муссовый торт Зебра без випічки з сметаною і згущеним молоком покроковий рецепт

1. робимо Основу з крихти шоколадного печива і розтопленого вершкового масла, утрамбовуємо у форму . ⠀

2. Суфле: Желатин замочуємо у воді. З’єднуємо сметану зі згущеним молоком Холодні вершки збити до м’яких піків. Додати в чашу. Желатин розчинити і ввести в загальну массу.

3. Далі Масу ділимо на дві рівні частини. В одну частину додаємо какао. В іншу ванільний сахар.

4. Збірка торта як на відео Прибираємо торт в холодильник мінімум на 5 годин. Прикрашаємо за бажанням у мене шоколадний ганаш)

Відео рецепт 👇