Макові млинці з начинкою чізкейк

Як зробити Макові млинці з начинкою чізкейк рецепт простий. Останній млинцевий посаду і проводжаємо зиму! Мак в млинцях похрускує, ніжна сирна начинка так і манить, а груші просто зводять з розуму 😋, рекомендую від душі!

Інгредієнти

МЛИНЦІ З МАКОМ 12шт. 20см в D
• 2 яйця
• молока 250г
• 25г цукру
• 3г солі
• 150г борошна
• 15г маку
• 130г крутого окропу
• 20г раст.масла на виноградній кісточці

НАЧИНКА на 6шт. 7см в D
• 340г сиру 9%
• 200г кремчиза
• 1 яйце ІЗ
• 50г сах.пудри

ДЛЯ ПОДАЧІ
• 2 груші
• 1ст.лож.вершкового масла
• 2ст.лож.цукру
• 1год.лож.цукру з нат.ваніллю або 1 ваніль
• Лимонний сік

Макові млинці з начинкою чізкейк покроковий рецепт

1. Млинці. Яйця збити з цукром і сіллю, влити частина молока, всипати борошно з маком, вимішувати однорідне тісто, полдивая інше молоко. Потім влити крутий окріп, вимішати. Влити олію. Дати постояти від 15 до 30 хв. Пекти млинці на розігрітій сковороді, в процесі збавляючи t. Виворіт сильно не румянить.
2. Начинка. Сир, вершковий сир, яйце, цукрову пудру змішати в однорідну масу. Підготувати форму. Клітинки змастити маслом, вистелити промасленой папером для випічки, розрізати краю, сформувати капсулу(див. карусель) Розрізати краї млинця, не доходячи до денця. Укласти в капсулу, виворотом вниз, наповнити начинкою, загнути краї всередину, змастивши трохи начинки, щоб вони добре і не прилипали раскрылись.
3. Млинець з начинкою повинен бути рівний по висоті з виїмкою форми. Зверху затягнути в плівку, покласти дошку, прес і прибрати на пару годин в холодильник або на ніч. Потім форму з млинцями поставити в глибокий лист, налити води. Всю цю конструкцію визначити в духовку, виставити t 150°C, вище 160°С не допускать.
4. Якщо у вашій духовці є гриль зверху, поставте на самий верх духовки додатковий деко, щоб при включенні на підтримку t він не підсмажив гору млинців. Піч 40хв., остудити. В цей час приготуємо карамелизированную грушу. Груші нарізати кубиком.

5. Обсмажити на сл. олії до легкої рум’яності, всипати цукор, влити сік лимона і обсмажити до рум’яного кольору. Остудити. Остиглі млинцеві башточки викласти на блюдо, денцем вгору, прикрасити карамельної грушею і насолоджуватися! 😋 Приємного!