Молочні коржики печиво з дитинства

Як зробити молочні коржики печиво з дитинства рецепт простий.

Інгредієнти

100 г вершкового масла кімнатної температури
180г цукру
1 яйце
80г молока
ванілін або ванільний цукор
400г борошна
10г розпушувача

Молочні коржики печиво з дитинства покроковий рецепт

1. Масло збиваємо з сахараром до однорідності хвилини 1,5-2. Додаємо яйце збиваємо, додаємо молоко, теж збиваємо. Можна додати щіпку ваніліну або натуральну ваніль або ванільний цукор. Додати просіяне з розпушувачем муку.
2. Замісити тісто, воно буде м’яке і податливе. Духовку включити на 180 – 200°C. На присипаному борошном столі розкачати тісто в пласт товщиною 6-9 мм. Вирізати будь формочкою коржики.

3. Випікати на пергаменті до злегка рум’яного по краях, блідого стану, хвилин 10-15. Якщо ви пересушите, будуть смачні печеньки 👍 А коржики повинні залишитися світлими і м’якими при розламуванні 😍😍😍 Готуються дуже швидко, з’їдаються блискавично 😊.