Гарбузовий кекс з мигдальним молоком

Гарбузовий кекс з мигдальним молоком простий рецепт.

Інгредієнти

230 грам б/г борошна гарнець
30 грам мигдальної муки
Спеції (кориця, гвоздика, аніс)
10 грам розпушувача
90 грам кокосової цукру
130 грам пюре із запеченої гарбуза
170 грам мигдального молока
50 грам масла виноградної кісточки
50 грам мелених волоських горіхів
3 ст. л. Сиропу топінамбура

Гарбузовий кекс з мигдальним молоком покроковий рецепт

1. Окремо змішати сухі інгредієнти. У блендері збити гарбуз з молоком. Додати рослинне масло, перелити до сухих інгредієнтів і замісити тісто. Волоські горіхи подрібнити, додати в тісто і добре перемішати. ⠀
2. Розігріти духовку до 170*С. Підготувати форму, силіконову і металеву змастити кокосовим маслом. Перекласти тісто у форму і випікати 30 минут.
3. Полити кекс сиропом і запікати ще 5 хвилин. ⠀ Дати кексу повністю охолонути і тільки після цього дістати з форми. Готовий кекс прикрасити орешками.