Як зробити ідеальне вирівнювання торта кремом універсальним

Як зробити ідеальне вирівнювання торта кремом універсальним простий рецепт. Для початку, скажу вам рецепт універсального крему:

Інгредієнти

Сирний сир (хохланд, альматте) – 500 грам
Вершки 33%- 80 грам
140 грам Цукрова пудра

Як зробити ідеальне вирівнювання торта кремом універсальним покроковий рецепт

1. З’єднуємо всі продукти, збиваємо на максимальній швидкості 2 хвилини. Готово! А тепер приступимо до самих рекомендацій, завдяки яким у вас точно все получится:
2. Перед вирівнюванням торт повинен бути холодний, після складання торта він повинен мінімум 6 годин постояти в холодильнику. Використовуйте поворотний столик, так набагато комфортніше работать.
3. Повинен бути щільний і стабільний крем, якщо ви початківець кондитер, то використовуйте для початку крем-чіз. Шпатель потрібно тримати під кутом 90 градусів, не нахиляємо його ні в якому разі!

4. Вирівнюйте торт шпателем, висота якого не нижче, ніж сам торт. Охолоджувати торт періодично в холодильнике.