Гарбузовий чізкейк з кешью веганські

Без глютену. Форма діаметр – 16 див. Розігрійте духовку до 180 градусів. Як зробити смачний Гарбузовий чізкейк з кешью веганські рецепт простий.

Інгредієнти

ОСНОВА:
85 гр мигдальна борошно
20 гр крохмаль кукурудзяний
30 гр м’яке кокосова олія (не розтоплене, але розм’якшене)
20 гр сироп з топінамбура

ГАРБУЗОВИЙ КРЕМ:
200 гр пюре з гарбуза (можна взяти покупне дитяче в баночці)
100 гр кешью (відміряємо в сухому вигляді)
40 гр кокосове масло (розтопити)
80 гр сироп з топінамбура
5-7 гр суміш прянощів (у мене з ВкусВилла)

70 гр рослинне молоко
3 г агар-агар

Гарбузовий чізкейк з кешью веганські покроковий рецепт

1. ОСНОВА: Мигдалеву борошно і крохмаль кукурудзяний об’єднайте і просійте через сито. Додайте сироп з топінамбура і м’яке кокосове масло. Перемішайте, тісто повинно збиратися в один клубок. Пергаментний папір покладіть на деко і зверху – кондитерський кільце. В кондитерське кільце викладіть тісто і розрівняти. Зробіть проколи вилкою. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці 10-12 хвилин. Потім, не виймаючи з форми, остудіть полностью.
2. Кешью попередньо замочити на 3-4 години, можна на ніч. Воду злити і тільки потім використовувати в кремі. У блендері об’єднайте всі інгредієнти крім рослинного молока і агару. Перейдіть до однорідної консистенції. Окремо в сотейнику об’єднайте рослинна молоко і агар.
3. Доведіть до кипіння, потім зніміть з вогню і влийте до основної гарбузової маси в блендер. Перейдіть ще раз. Викладіть одержаний гарбузовий крем на повністю остиглу пісочну основу. Приберіть в холодильник для стабілізації на 5 годин, краще на ночь.

4. Після вийміть з форми і прикрасити за бажанням. Я прикрасила кокосової карамеллю і французької меренгою, зверху посипала гарбузовим насінням. Зберігати в холодильнику до 5 днів, в заморожуванні – 30 дней.

Відео рецепт 👇