Печиво з арахісової пастою

Розсипчасті, з легкої арахісової ноткою і тануть у роті. Таке печиво готується на раз-два, а змітається з тарілки ще швидше. Як зробити Печиво з арахісової пастою рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

150 грам вершкового масла
100 г дрібного цукру
1 столова ложка арахісової пасти
Розпушувач тіста 1/2 ч. л.
1 ложка сметани
300 грам борошна
Жовток для змазування
Арахіс для обсипання
Ванілін

Печиво з арахісової пастою покроковий рецепт

1. Розм’якшене вершкове масло добре перемішати з цукром, додати сметану, розпушувач просіяне борошно, арахісову пасту і замісити м’яке тісто. Поставити в холодильник на одну годину, попередньо обернувши в харчову пленку.

2. Після закінчення однієї години, дістаньте тісто з холодильника, розкачати в тонкий пласт, приблизно 1-2 див. Фігурної або будь-який інший формуванням виріжте печенье.

3. Деко застеліть пергаментним папером і викладіть печиво. Поставте в заздалегідь розігріту до 180 С духовку на 12-15 хвилин. При подачі можна посипати цукровою пудрою. Приємного всім чаювання з смачними печеньками.

Відео рецепт 👇