Домашній торт з коржами на сковороді

Ви тільки подивіться на цього Тортуана, дуже важливий, але безстрашний 😀 залітає як по маслу 😆 тому можна лопати без оглядки 😋. Терміново пробуйте , це дууже смачно 🤤 Як зробити Домашній торт з коржами на сковороді рецепт простий.

Інгредієнти

Кбжу на 100 гр: 123/9.5/5.7/9.3
На половину порції : 231/17.9/10.8/17.6

1 яйце
грецький йогурт – 60 гр
Вівсяне борошно -40г
Кефір 1% -35 гр
Розпушувач -2 гр
Олія оливкова / кокосове – 1 мл
Підсолоджувач

для крему :
М’який сир – 117 гр
Рікотта – 50 гр
Арахісова паста – 10 гр
Підсолоджувач за смаком
Куркумін для кольору (не обов’язково)

Начинка:
🥜Згущене молоко б/з – 12 гр (у мене від Іван полі, але вона не обов’язкова)

Домашній торт з коржами на сковороді покроковий рецепт

1. Для тіста все змішуємо і випікаємо як 2 великих млинця на а/п сковороді на повільному вогні під кришкою .
2. Для крему збиваємо все.
3. Готові млинці розрізаємо навпіл і збираємо торт ~блін~крем ~ згущене молоко і т. д. ( я його ще один на одного склала , для більш високої конструкції 😋) Залишаємо на ніч в холодильнику, а уууутром… ну ви вже зрозуміли ☕️🤤🍰
4. P. s: його можна їсти відразу, тоді він будемо Мега м’який , тому я залишала на ніч , у мене він щільніше, але так само можна відправити його на 2 хв у мікро 😉