Печиво пельмені з начинкою з білка і цукру

Печиво пельмені з начинкою з білка і цукру простий рецепт в духовці. ПРОСТО ФАНТАСТИКА! ТАК ПРОСТО ПЕЧИВО з ПОВІТРЯНОЇ НАЧИНКОЮ.🥟 Солодкі ПЕЛЬМЕНІ з БЕЗЕШКОЙ. Чарівне, солодке печиво. Готувати його легко і захоплююче. Чудове розсипчасте тісто чудово доповнює повітряна солодка начинка. Печиво пельмені з безешкой. Смачно, швидко і просто до чаю.

Інгредієнти

На ~20 штук (~400г)

Тісто:
– 2 жовтки
– 70г сметани
– 100г вершкового масла
~200г борошна
– 0,5 ч. л. розпушувача

Начинка:
– 2 білка
– 110г цукру

Печиво пельмені з начинкою з білка і цукру покроковий рецепт

1. Тісто: борошно з’єднати з розпушувачем. Додати жовтки, сметану і масло. Швидко руками замісити однорідне м’яке тісто. Покласти в пакет і в холодильник на 15 хвилин. Начинка: збити білки з цукром до стійкої білої маси. Тісто розкачати в пласт товщиною 4 мм.

2. Склянкою вирізати кружки. Залишки тесту також розкачати і вирізати кружки. Кожен гурток тесту трохи розім’яти руками, як би збільшивши в розмірі. В середину викласти 1 ч. л. начинки. Скласти навпіл і добре защипнути края.

3. з’єднати Кінці і також защипнути (як при ліпленні пельменів). Печиво викласти на деко і випікати в добре розігрітій до 180°С духовці ~ 15-20 минут.

4. Час випічки залежить від особливостей вашої духовки.