Начинки для листкового тіста в духовці

Як зробити начинки для листкового тіста в духовці рецепт. Я цілком допускаю використання готового листкового тіста особливо, якщо це перевірена марка з хорошим складом😊 Так що ось вам топ-7 моїх улюблених начинок для випічки з листкового тіста. (Не беру до уваги шоколадні пасти, тк тут і так все зрозуміло😋)

Інгредієнти

листкове тісто

Начинки для листкового тіста в духовці покроковий рецепт

1. Припущені яблука з корицею і родзинками:
2-3 яблука чистимо, ріжемо на дрібні шматочки, закидаємо в сотейник. Додаємо цукор за смаком і 20 гр. вершкового масла, 1,5 ч. ложки кориці, 1 ч. ложку сухого імбиру і 40 гр. ізюму. Тушкуємо до легкої м’якості, при необхідності можна додати трохи воды.

2. Сушена журавлина+крем на білому шоколаді:
70 гр. білого шоколаду топимо в 35 мл. жирних вершків. Остуджуємо. Вмішуємо 50 гр. сушеної клюквы.
3. Абрикосове повидло/варенье.
4. Сыр+творог+зелень.
5. Пюре з фініків+подрібнені горіхи:
60 гр. фініків заливаємо окропом на 5-10 хв. Виймаємо кісточки. Закидаємо фініки в блендер і перетворюємо на пюре. До финикам додаємо пару ложок дитячого яблучного пюре і горіхи на ваш вкус.
6. В’ялені томати + маслини.
(Рубаємо дуже дрібно)
7. Шпинат + сир Фета.
200 гр. шпинату обсмажуємо на оливковій олії з часником. Остуджуємо. Вмішуємо в 140 гр. сыра.