Сирний пиріг з полуницею

Як зробити Сирний пиріг з полуницею рецепт простий.

Інгредієнти

2 яйця
250 гр цукру
340 гр сиру
100 гр рослинного масла
Пакетик ваніліну
280 гр борошна
5 гр розпушувача

Для штрейзеля
50 гр вершкового масла
50 гр цукру
100-150 гр борошна
200 гр замороженої або свіжої полуниці

Сирний пиріг з полуницею покроковий рецепт

1. Яйця збити з цукром до пишної, світлого стану маси. Продовжуючи збивати додати сир, перемішати до однорідності. Далі додати рослинне масло і теж перемішати гарненько. В окремій мисці просіяти борошно з розпушувачем і ваніліном. Додати в яєчну масу, ретельно перемішати! Маса густа. Випікати в рознімної формі, в мене діаметр 20 см. Дно застелити кондитерської бумагой.
2. Викласти тісто, розрівняти. Якщо берете заморожену полуницю, то попередньо її краще трохи розморозити і порізати на шматочки, якщо свіжа полуниця, то теж ріжемо на кілька частин. Викладаємо зверху тесту. Далі робимо штрейзель.
3. Змішуємо масло, цукор, борошно і перетираємо все це або з допомогою рук або з допомогою комбайна. Повинна вийти крихта. Цією крихтою посипаємо наш пиріг, так щоб вся полуниця була закрита. Випікаємо близько 40-50 хвилин. Дивимося по готовності, якщо верхівка підгорає, то накрити фольгою. Готовність перевіряємо шпажкою, вона повинна бути сухой.