ПП тірамісу з сирним кремом

ЗБЕРЕЖІТЬ РЕЦЕПТ ПП ТІРАМІСУ 😍 ⠀ Десерт виходить неймовірно смачним і ефектним. Приготувати його дуже просто: всього в три кроки. 🥰 ⠀ Поставте лайк і приготуйте на цих вихідних! ❤️ ⠀ В каруселі частково показала етапи приготування, а в кінці відео того, що вийшло. 🍰 ⠀ Як зробити ПП тірамісу з сирним кремом рецепт простий.

Інгредієнти

Приготуємо печиво “Савоярді” 🙌🏻
▫️2 яйця
▫️25 гр рисового борошна
▫️25 гр кукурудзяного борошна
▫️10 гр кукурудзяного крохмалю
▫️10 гр фіт парад 7
▫️5 гр розпушувача
▫️1/2 ч. л. ванілі

Готуємо смачний дієтичний крем з трьох інгредієнтів 🧁
▫️140 гр сирного сиру
▫️170 гр м’якого сиру (я беру 5%, можна і знежирений)
▫️10 гр фіт парад 7

Просочення ☕️
▫️100 гр міцної кави
▫️за смаком додати фіт парад 7

ПП тірамісу з сирним кремом покроковий рецепт

1. Змішуємо всі сухі інгредієнти і прибираємо в бік. Відокремлюємо білки від жовтків. Збиваємо білки до міцної піни. Прибираємо в сторону на 20-30 сек. За цей час відразу на високих обертах збиваємо жовтки (для пишноти). ⠀ Потім об’єднуємо білки і жовтки і просіваємо сухі інгредієнти порціями в цю масу, акуратно розмішуючи лопаткой.

2. Потім суміш викладаємо в кондитерський мішок і обрізаємо кінчик, щоб зробити печиво у формі «Савоярді». ⠀ Беремо деко застеляємо пергаментним папером і рівномірно видавлюємо масу з пакету (вийде 18-19 печива). Відправляємо випікатися в розігріту духовку 180 С (верх-низ). Дивимося по готовності: як тільки зарум’янилося, то значить готово. 🔥
3. Крем.
Змішуємо в одній ємності. Вимішуємо до однорідності лопаткою. Перекладаємо суміш у кондитерський мешок.

4. Коли печиво охолоне, ми все будемо викладати і наш відсаджувати крем.
5. Збираємо наше тістечко! Важливий момент – солодкість можете регулювати на свій розсуд. Я вказала так, як подобається мені. Якщо вам не солодко, то збільште фіт парад 7. І навпаки – зменшіть при необхідності. Беремо печиво, акуратно занурюємо на пару секунд у каву, щоб воно не розпалося, і викладаємо перший шар (половина печива). Просочувати можете так само довше або менше за вашим вкусу.

6. Беремо мішок з сиром і сиром, обрізаємо кінчик і починаємо розподіляти крем. По краях робимо фігурні шапочки, щоб тірамісу збоку виглядав ефектно і красиво. По центру наносимо крем в довільному порядку. Але розподіліть так, щоб залишилося і на другий верхній шар.
Просочуємо знову кожну печеньку і викладаємо зверху. Потім робимо гарний верх крему. Робимо так само фігурні шапочки, але вже по всьому верхньому шару. Додатково можете прикрасити ягодами.