Сирний чізкейк з полуницею з випічкою в духовці

Вітаємо з початком сезону полуниці! Давайте почнемо з цього неймовірно гарного і смачного пирога? Сирний чізкейк з полуницею з випічкою в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

Вам знадобиться форма 25 см:

Для тіста:
150 г вершкового масла
Щіпка солі 50 р
цукру
1 яйце
1 ст. л. сметани
300 г борошна
1 год л розпушувач

Для начинки:
600 г сиру (сиру)
150 г сметани
2 яйця
180-200 г цукру
3 ст. л.
Ванільний цукор або ванільний екстракт
Крім того, 400-500 г полуниці
250 мл соку, компоту або просто води, в якій розчинити цукор за смаком
10 г желатину

Сирний чізкейк з полуницею з випічкою в духовці покроковий рецепт

1. Масло розтерти з сіллю і цукром. Додати яйце і сметану. Залити борошном, змішаної з розпушувачем і замісити тісто. Загорніть в плівку і поставте в холодильник на час.
2. Потім тонко розкачати, покласти у форму і сформувати боки, висотою 5 см , змішати всі інгредієнти для начинки міксером або перфоратором блендером при використанні звичайних сирних комочков.
3. Вилийте начинку в кошик для тіста. Випікати при 170 с протягом 40-45 хвилин. Готовий до охолодження торта. Зверху на пиріг викласти половинки полуниці. Желатин додають в компот.
4. Коли він набубнявіє, нагрійте його, щоб він розплавився. Класно. Акуратно залийте торт цієї желатиновою масою. Поставити в холодильник для прочности.