Рулетики з тіста з яблуками в духовці

Тісто дуже просте і нейтральний на смак, при цьому ніжне. Можна використовувати і з іншими начинками, не обов’язково солодкими. Як зробити Рулетики з тіста з яблуками в духовці рецепт простий. Смачно з м’ясом, сиром, зеленню, що вам підкаже фантазія? 🔥 Форму теж можна надати будь-яку: пиріжки, рулет, відкритий, закритий пиріг… 👌

Інгредієнти

Для тесту:
350 г борошна
200 г вершкового масла
200 р сметани
2 чл ванільного цукру
1 чл розпушувача

Для начинки:
4-5 яблук
100-150 г цукру
1 чл кориці
жменю родзинок

Рулетики з тіста з яблуками в духовці покроковий рецепт

1. Вершкове масло кімнатної температури змішати зі сметаною. Додати ванільний цукор, половину борошна просіяти з розпушувачем, перемішати в мисці. Викласти тісто на стіл і вмішати другу частину борошна. Загорнути в плівку і прибрати в холодильник, поки готуємо начинку. Яблука очистити і натерти, додати цукор, корицю, изюм.
2. Половину тіста розкачати в пласт приблизно 15х30 див. Яблучну начинку віджати від виділився соку, викласти половину начинки на тісто посередині в довжину. Загорнути краю внурь теста.
3. Можна змастити поверхню яйцем. Те ж саме виконати з другою половиною тіста. Випікати рулети при 200 гр приблизно 30 хв до рум’яного кольору. Готовий рулет нарізати на порції, при бажанні посипати цукровою пудрой.