Яблучний пиріг із заварним кремом який тане в роті

Як зробити смачний Яблучний пиріг із заварним кремом, який тане в роті рецепт простий в духовці 💚 Соковитий, яблучний, з заварним кремом…МММ… ти тільки спробуй! Краще, ніж в кондитерській!

Інгредієнти

Для заварного крему:
1 яйце
1 ст л цукру
1 ст л крохмалю
250 мл молока
⠀⠀
Для тіста:
250 г борошна
80 г цукру (можливо додати трохи більше, орієнтуєтеся на свій смак)
2 яйця
120 мл молока
50 вершкового масла
10 г розпушувача
3 яблука

Яблучний пиріг із заварним кремом який тане в роті покроковий рецепт

1. Для заварного крему:
Яйце, цукор і крохмаль з’єднуємо і перемішуємо. Додаємо молоко, перемішуємо. Ставимо на слабкий вогонь, уварюють 5 хв до загустіння. Накриваємо плівкою і контактно остужаем.

2. Для тіста:
Збиваємо яйця і цукор. Додаємо масло і молоко, збиваємо. Просіваємо борошно з розпушувачем, перемішуємо. Додаємо очищені і порізані яблука. Перемешиваем.

3. Перекладываемся у форму, зверху викладаємо заварний крем і відправляємо в розігріту до 180 гр духовці на 35-45 хв до сухої зубочистки. Остуджуємо, витягаємо з форми

Відео рецепт 👇