Грушевий пиріг відкритий тарт

Як зробити Грушевий пиріг відкритий тарт рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

Для коржа:
50гр мигдальної борошна
90гр борошна із зеленої гречки
40гр води
10гр сиропу топінамбура
15гр оливкової олії

Для грушевого шару:
2 груші
сироп топінамбура
кориця

Грушевий пиріг відкритий тарт покроковий рецепт

1. Для коржа з’єднуємо всі інгредієнти і перемішуємо. Викладаємо у форму (діаметр форми у автора 16см), рівномірно розподіляємо по дну і боків. Відправляємо в духовку до рум’яності (хвилин на 20-25).
2. Очистити груші від шкірки і ріжемо навпіл. Далі нарізаємо кожну половинку на часточки. Обмазуємо їх корицею і розкладаємо по форме.

3. Відправляємо в духовку хвилин на 30. Сиропом я полила вже готовий пиріг, але в принципі, якщо груша солодка, це необязательно.