Шоколадне печиво з арахісової пастою і гірким шоколадом

Як зробити смачне шоколадне печиво з арахісової пастою і гірким шоколадом рецепт простий в духовці. ⠀ Грудень пролітає як-то занадто стрімко. Ще в листопаді я раділа, що встигаю готуватися до свят і навіть вигідно купила частину подарунків в Чорну п’ятницю. А зараз розумію, що часу залишилося зовсім мало, справ все більше і більше, робота розписана на кожен день, а в школі та садочку спалах неясного вірусу.😱😱😱 ⠀ Для підняття життєвого тонусу замовила собі класний НГ подарунок та підключила універсальну ароматерапію.))) Запах гарячого шоколадного печива підбадьорить кого завгодно.👌🏻👌🏻👌🏻

Інгредієнти

100 г розм’якшеного вершкового масла
150 г цукру (у мене 120 білого + 30 з натуральною ваніллю)
1 яйце С1
225 г борошна
17 г натурального порошку какао
1 ч. л. кориці
1/2 ч. л. розпушувача
1/4 ч. л. солі
75 г гіркого шоколаду, подрібнити
70 г однорідної арахісової пасти

Шоколадне печиво з арахісової пастою і гірким шоколадом покроковий рецепт

1. Ненадовго покласти арахісову пасту в морозильну камеру. Потрібно, щоб вона сильніше загусла і стала схожа за консистенцією на пластилін. Розділити на 9 частин, скачати кульки. ✔️Розігріти духовку до 175 градусів. ✔️Змішати віночком борошно, какао, розпушувач, корицю і соль.
2. Збити масло з цукром. Додати яйце, знову збити. ✔️Просіяти в чашу міксера сухі інгредієнти. Змішати на низькій швидкості. ✔️В останню чергу ввести шоколад. ✔️Розділити тісто на 9 частин. Сформувати з кожної «коржик», покласти всередину кульку пасты.
3. Защипнути краю, покласти на деко швом вниз і притиснути зверху долонею. ✔️Випікати 15-17 хвилин. Печиво має покритися скоринкою, але залишитися м’яким при натисканні. Воно повністю стабілізується, коли охолоне. ✔️Остудити на решетке.