Імбирні пряники з білою глазурю білкової

Як зробити Імбирні пряники з білою глазур’ю білкової рецепт простий. Думаю, вже пора піч імбирні пряники, обожнюю їх 🥰⁣⁣⠀найкращий рецепт імбирних пряників – завжди готую пряники за нього😋 якщо розкачати тісто тонше, вийде печиво, теж дуже смачне.

Інгредієнти

– 380-400 г борошна⁣⁣⠀⁣⁣⠀
– 120 г вершкового масла⁣⁣⠀⁣⁣⠀
– 100 н меду
– 90 г цукру⁣⁣⠀⁣⁣⠀
– 1 чл соди⁣⁣⠀⁣⁣⠀
– 1 чл кориці⁣⁣⠀⁣⁣⠀
– 1/2 чл мускатного горіха⁣⁣⠀⁣⁣⠀
– 1/2 чл імбиру⁣⁣⠀⁣⁣⠀
– 2 яйця маленьких (або 1 яйце+1 жовток)⁣⁣⠀⁣⁣⠀
⁣⁣⠀⁣⁣⠀
БІЛКОВА ГЛАЗУР⁣⁣⠀
– 2 білка (маленьких с1-с2)⁣⁣⠀
– 150 г сах пудри⁣⁣⠀
– кілька крапель лимонного соку (~1/2 чл)⁣⁣⠀

Імбирні пряники з білою глазур’ю білкової покроковий рецепт

1. 1. Мед, цукор, корицю, імбир і мускатний горіх змішати і довести до кипіння, постійно помішуючи. Як тільки маса почне закипати, зняти з плити і додати соду, не перестаючи помішувати вінчиком.⁣⁣⠀⁣⁣⠀
2. Вбити яйця, ретельно перемішати.⁣⁣⠀⁣⁣⠀
3. Додати м’яке масло і перемішати до однорідності.⁣⁣⠀⁣⁣⠀
4. Поступово просіяти в масу борошно, постійно помішуючи. Все індивідуально, борошна може знадобитися трохи більше або трохи менше (у мене пішло 380 м).⁣⁣⠀⁣⁣⠀
5. Замісити тісто – воно повинно вийти м’яким і не буде липнути до рук.⁣⁣⠀⁣⁣⠀
6. Готове тісто загорнути в плівку і прибрати в холодильник на 20-30 хвилин.⁣⁣⠀⁣⁣⠀
7. Тісто дістати, розкачати до товщини 6-8 мм і вирізати печиво. ⁣⁣⠀⁣⁣⠀
8. Випікати тісто в розігрітій до 170 С духовці 8-10 хвилин. (Орієнтуйтеся по своїй духовці – печиво повинно зарум’яниться і збільшитися в розмірах). ⁣⁣⠀⁣⁣⠀
2. БІЛКОВА ГЛАЗУР⁣⁣⠀
1. У холодні білки додати лимонний сік і почати збивати міксером на середній швидкості.⁣⁣⠀
2. Поступово всипати сах пудру, продовжу збивати.⁣⁣⠀
3. Готову глазур стане глянсовою, досить густої консистенції.⁣⁣⠀
3. Для ідеального нанесення рекомендую занурювати верхню частину готових виробів (печиво, пряники, паски) в глазур, обережно струшувати надлишки. При такому нанесенні витрата глазурі більше, ніж намазуванні, враховуйте це❤️⁣.