Пиріг з брусницею і смородиною на рисовому борошні

Доброго ранку 🌿🕊 Сьогодні я до Вас з смачним рецептом пирога 😍 Як зробити Пиріг з брусницею і смородиною на рисовому борошні рецепт в духовці простий.

Інгредієнти

Яйце – 4 шт
Цукор або цукрозамінник – на смак, у мене 14 шт фитпарада, але 10 вистачило б цілком
Рисове борошно – 130 гр
Розпушувач – 10 гр
Ягоди будь – 150 гр (у мене брусниця і смородина)

Пиріг з брусницею і смородиною на рисовому борошні покроковий рецепт

1. Жовтки відокремити від білків. Жовтки змішати з цукром/цукрозамінників і розпушувачем, все перемішати. Білки збити блендером до піків з дрібкою соли.
2. Далі акуратно вводимо білки в нашу суміш з жовтками, борошном і все перемішуємо. Додаємо ягоди і знову все перемішуємо. Виливаємо суміш у форму для запекания.
3. Я попередньо змастила форму маленьким шматочком вершкового масла (за бажанням) і зверху ще брусницею посипала. Запікати 40 хв в попередньо розігрітій духовці до 180’С.