Рецепт начинки для макаронів: Апельсиновий фреш. Шоколадно апельсинова начинка для тістечок макаронів рецепт простий.
Інгредієнти
265 гр білого шоколаду Sicao 28%
170 гр свіжовичавленого апельсинового соку
15 гр глюкозного сиропу
Шоколадно апельсинова начинка для тістечок макаронів покроковий рецепт
1. Білий шоколад розтопити імпульсами в мікрохвильовій печі. Вичавити сік з свіжих апельсинів і в сотейнику довести до кипіння разом з глюкозным сиропом.
2. Перелити на шоколад і пробити заглибним блендером до однорідної емульсії. Потім перелити в плоску ємність рівним шаром 1,5-2 см.
3. Накрити харчовою плівкою в контакт і прибрати в холодильник на стабілізацію, не менш ніж на 8-10 годин. Перемішати лопаткою і відсадити на крышечки.
Відео рецепт 👇