Чізкейк ескімо на паличці Пряний апельсин

Як зробити чізкейк ескімо на паличці “Пряний апельсин” рецепт простий. За що всі так люблять чізкейки-ескімо? Все просто: це шалено смачно, дуже легко і головне – красиво!✨ Нижче в нашому профілі ви можете знайти рецепт выпечных чізкейків на паличці, а ці без випічки. Досить просто змішати інгредієнти і дочекатися застигання🙏🏻 Я зробила новорічними не тільки зовні, але і всередині🌲 Зберігайте рецепт!

Інгредієнти

Для чізкейку:
Вершки 33 % 60 р
Апельсиновий сік 60г + 60 г для замочування
Цукор 100 р
Желатин 12 р
Сирний сир 330 р
Суміш спецій 5 р

Для глазурі:
250 г шоколаду:
– апельсиновий
– молочний
– білий
+
70 г рослинного масла без запаху

Для збірки:
Шоколад в каллетах
Масло какао
Барвники
Посипання

Чізкейк ескімо на паличці “Пряний апельсин” покроковий рецепт

1. Для чізкейку:
1. Желатин замочити в апельсиновому соку.
2. Решті сік з’єднати з вершками в сотейнику і нагріти до появи перших пухирців. Зняти з вогню.
3. Розпустити в теплій суміші набряклий желатин.
4. Сирний сир збити, щоб не було грудочок.
5. Продовжуючи збивати, тонкою цівкою додайте суміш вершків і соку. Збивайте до повного об’єднання.
6. Додайте прянощі, перемішайте.
7. Викладіть суміш у форму.
8. Вставте палички, приберіть в морозилку до повного застывания.

2. Для глазурі:
1. Шоколад розтопити.
2. Додати рослинне масло (ідеально підійде олія виноградної кісточки, воно саме нейтральне за смаком).
3. Добре перемішати.
4. Робоча температура 30-32 градуса.

3. Для збірки:
1. Зробити з каллет вушка і носики, прикріпити до замороженим эскимошкам на глазур.
2. Занурити ескімо в глазур, дати стекти надлишків.
3. Коли вона застигне прикрасити ескімо шоколадом, посипками, зробити малюнок з розтопленого масла какао змішаного з красителем.