Шоколадна ковбаска з мигдалю, вівсянки, горіхів та фініків

Шоколадна ковбаска з мигдалю, вівсянки, горіхів та фініків рецепт простий. Улюблена солодкість нашої сім’ї💚 Це правда досить простий рецепт з доступних продуктів і впевнена він всім доведеться за смаком!”

Інгредієнти

100 гр мигдалю
100 гр вівсяних пластівців
100 гр кешью
100 гр волоських горіхів
200 гр фініків
3 ст л какао порошку
100 мл кокос.олії

Шоколадна ковбаска з мигдалю, вівсянки, горіхів та фініків покроковий рецепт

1. Мигдаль, кешью, вівсяні пластівці і волоський горіх засипаємо в блендер і максимально подрібнюємо. Фініки без кісточки і 30 мл води (якщо у вас сухуваті обдайте окропом і зніміть шкірку) пюрируем занурювальним блендером.
2. Змішуємо горіхову масу з фінікової, додаємо какао, кокосова олія (не застигле, кімнатної температури, перемешиваемым.
3. Формуємо ковбаску, обмотуємо харчовою плівкою і в морозилку на 1 годину. ⠀ Зберігаємо в холодильнику, якщо залишиться, що хранить.