Італійське печиво кантуччи з мигдалем

Як смачно зробити Італійське печиво кантуччи з мигдалем простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Простий рецепт печива КАНТУЧЧИ, БІСКОТТІ. Смачно, швидко. До ЧАЮ ВИПІЧКА на кожен день!
Просто чудове печиво. Дуже просто і смачно. Готується швидко, а з’їдається ще швидше. Італійське печиво до чаю, кави або вина. Обов’язково спробуйте!

Інгредієнти

На ~ 26 штук (~600г):

– 2 яйця
– 90г вершкового масла
– 110г цукру
– 30г родзинок
– 30г сушеної журавлини
~ 250г борошна
– 100г мигдалю
– цедра лимона
– щіпка солі
– 1 ч. л розпушувача

Італійське печиво кантуччи з мигдалем покроковий рецепт

1. В мисці змішую цукор, сіль і цедру 1 лимона. Додаю розм’якшене вершкове масло і перемішуємо. Вливаю 2 яйця і перемішуємо. Всипаю трохи борошна, розпушувач і перемешиваю.
2. Додаю поступово борошно замішую тісто. У тісто додати подрібнений мигдаль, родзинки і журавлину. Тісто розділити на 3 частини . Сформувати з кожної батончики. Перекласти на противень.
3. Випікати в добре розігрітій до 180°С духовці спочатку 30 хвилин, потім дістати, дати охолонути 5 хвилин нарізати на шматочки і відправити в духовку ще хвилин на 10.