Веганські мигдально карамельний фадж з горіхом пеканом

Веганські мигдально карамельний фадж з горіхом пеканом простий рецепт.

Інгредієнти

База:
✔2 склянки мигдалю
✔2 столові ложки кленового сиропу
✔1 столова ложка кокосового масла
✔1 чайна ложка ванільною есенції
✔1 столова ложка води

Фінікова карамель:
✔1 склянку фініків, замочених в гарячій воді мінімум 10 хвилин
✔1 столова ложка кокосового масла
✔щіпка солі
✔1/2 столової ложки води

Верхній шар:
✔2 столові ложки арахісової пасти
✔1/2 склянки горіхів пекан
✔шматочки шоколаду

Веганські мигдально карамельний фадж з горіхом пеканом покроковий рецепт

1. База:
1. У кухонному комбайні перемолите мигдаль до однорідного стану, потім додайте сироп, кокосове масло, ваніль і воду і перемішуйте, поки не вийде липке тісто.
2. Викладіть на дно, застелене пергаментом, невеликий квадратної форми, добре притисніть вологими руками, щоб тісто не прилипало.
3. Помістіть в морозилку, поки готуєте карамель.
2. Фінікова карамель:
1. Замочіть фініки без кісточок, потім злийте воду і перемолите фініки в кухонному комбайні.
2. Додайте інші інгредієнти і перемішайте до отримання однорідної маси.
3. Викладіть карамель з фініків на мигдальну основу.
3. Верхній шар:
1. Карамельний шар покрийте арахісової пастою.
2. Викладіть горіхи пекан і шматочки шоколаду.
3. Поставте в морозилку.
4. Подавайте відразу з морозилки.