ПП великодні кекси, паски

Як зробити ПП великодні кекси, паски рецепт простий.

Інгредієнти

Калорійність 207 /100 р
Б/Ж/У: 6/9/32

✔️Яйце – 2шт.
✔️Борошно рисова – 150 г
✔️Кукурудзяний крохмаль – 50 г
✔️Масло (кокосове або будь-яке інше рослинне без запаху) – 30 г
✔️Сирок м’який 5% – 90 р
✔️Молоко 2,5% – 80 р
✔️Розпушувач – 10 г
✔️Цедра і сік 1 лимона
✔️Эритритол – 30 г
✔️Інтенсивний сах.зам – 3 м. л. (мій солодше цукру в 20 разів)
✔️Родзинки – 30 г

ПП великодні кекси, паски покроковий рецепт

1. 1. Заливаємо родзинки гарячою водою. Даємо йому розбухнути.
2. Знімаємо цедру з лимона (дрібної теркою, акуратно, намагаємося не зачіпати білий шар, він дає гіркоту). Видавлюємо лимонний сік у склянку.
3. Змішуємо борошно, крохмаль і розпушувач.
4. Яйця і эритритол збиваємо міксером до збільшення маси в 2 рази і побеления.
2. 5. Додаємо в яєчну суміш молоко, домашній сир, масло, лимонний сік (1/4 соку можна залишити для глазурі) і інтенсивний сах.зам. Збиваємо ще раз.
6. Вводимо просіяне суху суміш (борошно, крохмаль і розпушувач).
7. Змішуємо тісто лопаткой.
3. 8. Додаємо в тісто родзинки і лимонну цедру.
9. Викладаємо тісто у форму для випікання і випікаємо при 180° С близько 40 хвилин. Перевіряємо готовність на сірник, але враховуємо, що кекс з сиром і 100% сухим він не будет.
4. ❤️ Готуйте на здоров’я, насолоджуйтеся смачним кексом в найсвітліше свято або у будь який інший день!