Гарбузовий чізкейк з сирним сиром

Як зробити гарбузовий чізкейк з сирним сиром рецепт простий 🥧 Чесне слово, це останній гарбузовий рецепт😅 Треба ж якось використовувати м’якоть від вирізаних гарбузів до Хеллоуїна… За смаком близький до традиційного гарбузового пирога, але при цьому набагато ніжніше. Навіть ті, хто не любить гарбуз, не відмовляться від такого частування!

Інгредієнти

Рецепт розрахований на форму діаметром 18 див.

Для основи:
Печиво 275 р
Вершкове масло 100 г

Для чізкейку:
Сирний сир 300 р.
Яйце 1 шт
Жовток 2 шт
Гарбузове пюре густе 250 р
10 г Спеції (кориця, гвоздика, кардамон).
Кукурудзяний крохмаль 15 р
Вершки 35 % 50 р.
Цукрова пудра 150 р.

Гарбузовий чізкейк з сирним сиром покроковий рецепт

1. Для основи:
1. Духовку розігріти до 180 градусів.
2. Печиво подрібнити у блендері.
3. Вершкове масло розтопити в мікрохвильовці.
4. Змішати масло з печивом до стану вологою крихти.
5. Викласти суміш у форму і ложкою утрамбувати крихту по дну і стінкам, формуючи бортики.

2. Для чізкейку:
1. Сирний сир перемішати з цукровою пудрою, крохмалем і спеціями. Краще всього використовувати насадку весло, щоб чізкейк не потрапив зайве повітря.
2. Додати яйця, так само вимісити до однорідності.
3. Додати вершки, перемішати.
4. У самому кінці додаємо гарбузове пюре.
5. Викладаємо на піщану основу.
6. Випікаємо чізкейк на водяній бані 1,5-2 години при температурі 110 градусів. Серединка у готового чізкейку повинна злегка злегка тремтіти.
7. Охолодити при кімнатній температурі і прибрати на ніч у холодильник.
8. Подавати зі збитими вершками😋

Відео рецепт 👇