Домашній Торт Наполеон на маргарині

Торт Наполеон знаком всім з дитинства! Домашній Торт Наполеон на маргарині простий рецепт. Це надзвичайно смачний торт з численними коржами з листкового тіста і дуже ніжним кремом зі смаком вершкового морозива!

Інгредієнти

Борошно – 550-600гр
Яйця – 1шт
Маргарин -350гр
Сіль – щіпка
Оцет 9% – 1ч л
Води 220 ( крижаний )
Яйце 1 шт

Для крему:
Молоко – 1л
Цукор – 250гр
Яйця – 3шт
Ванільний цукор – 1п (8г)
Крохмаль – 4 с. л

І масляний крем
300г вершкового масло
300мл згущеного молока

Домашній Торт Наполеон на маргарині покроковий рецепт

1. Замішуємо тісто. Тісто прибираємо мінімум на годину в холодильник і при роботі з тестом, поки розкачуємо кульки з тіста, інші кульки з тіста зберігаємо в холодильнику, щоб вони не нагрілися!

2. Випікаю кожен корж при температурі 220 градусів Цельсія в заздалегідь розігрітій духовці без конвекції режим верх низ. примерно.

3. Для крему:
Збиваємо і додаємо до заварному крему.

4. Далі збираємо наш торт 🤗