Французька полуничний пиріг Клафуті на молоці

Як зробити смачний Французький полуничний пиріг Клафуті на молоці рецепт простий в духовці. 😋 Дуже ніжний і такий повітряний десерт 😍

Інгредієнти

Кбжу на 100г: 97 /4/2.7/13.5

Яйця-2 шт.
Молоко – 200 мл
Борошно рисова ц/з-70 Гр
Полуниця-260 Гр
Підсолоджувач
Ванілін на кінчику ножа
Сіль-щіпка

Французька полуничний пиріг Клафуті на молоці покроковий рецепт

1. Відокремити білки від жовтків. До жовтків додати підсолоджувач, ванілін, молоко, борошно. Ретельно перемішати віночком. До білків додати дрібку солі і збити міксером до стійкої пиков.
2. Білки до жовтків додаємо в два етапи і акуратно перемішуємо лопаткою знизу вгору. Полуницю нарізати, викласти на дно форми (кілька ягід залишити для прикраси).
3. Заливаємо полуницю тестом. Зверху викладаємо кілька ягід для краси😉 Випікаємо в розігрітій до 180* духовці, 30 минут.

Відео рецепт 👇