Мармелад з лимонаду в домашніх умовах

Як зробити Мармелад з лимонаду в домашніх умовах рецепт простий.

Інгредієнти

10 г желатину
100 г безалкогольного лимонаду Bundaberg від @australian_lemonade_russia
60 г води для замочування желатину

Мармелад з лимонаду в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Замочуємо желатин у воді, залишаємо набухати. Я використовую листової желатин, замочую його в крижаній воді так, щоб вона повністю покривала желатин. І прибираю в холодильник на 15-20 хвилин. Розтоплюємо набряклий желатин і змішуємо з лимонадом. Наповнюємо форми для мармеладу, я використовую для цього шприц.

2. Прибираємо в морозилку до повного застигання, залежить від розміру прес-форми. Дістаємо з форм і прикрашаємо десерт. Я дуже люблю мармелад і смачний лимонад! Виявляється, їх легко можна з’єднати й одержати цікавий десерт. Для ягідок на відео я використовувала лимонад Guava з натуральним соком гуавы.

3. до Речі, він ферментується більше двох днів і ідеально підходить для приготування коктейлю «Малібу». Лінійка Bundaberg просто величезна! Лимонади з автентичними спеціями і фруктами: з імбиром, маракуйєю, манго, червоним апельсином, персиком, ваніллю, коренем солодки і багато другое.