Торт без випічки з квасолі, какао, хлібців і банана простий рецепт домашній.
Інгредієнти
Квасоля біла — 400гр відварна або консервована у власності.соку
Шоколад темний — 100гр
Какао або кероб — 1 ст. л
гімалайська Рожева сіль — 1 щіпка
Для коржа:
Хлібці — у мене було 6 шт без глютену
(можна використовувати будь-які, які вам підходять чи готове печиво)
Банан — 1 шт
У мене діаметр 15 см
Торт без випічки з квасолі, какао, хлібців і банана покроковий рецепт
1. Подрібнити хлібці, залишивши текстуру. Додати банан, збити , до щільної маси. Готову квасолю збити в однорідну масу. Шоколад розтопити на водяній бані. Додати шоколад до квасолі і збити до однорідної массы.
2. Додати какао і ще раз збити. Форму прокласти ацетатної плівкою або будь-який інший. Викласти спочатку масу-корж, зверху на корж шоколадну масу. Якщо при викладенні коржа буде липнути до ложці – змочуйте її водой.
3. Посипати горішками або сублимированными ягодами, накрити і відправити в холод на 2-3 години до повного застигання. Готове. Можна зберігати в холодильнику, маса тримається стабільно. Так само в начинку можна додати вишню , інші ягоди або орехи.
Відео рецепт 👇