Морквяне печиво з родзинками з цільнозернового борошна

Морквяне печиво з родзинками з цільнозерновий борошна простий рецепт.

Інгредієнти

Морква — 250гр
Цукор — 70-100гр
або інший підсолоджувач орієнтуйтеся на свій смак + родзинки дає насолоду
Борошно цільнозернові — 350гр
Родзинки — 100г
Розпушувач — 10г
Сіль гімалайська рожева — 1/2 ч. л
Ванілін або екстракт — 1/2 ч. л
Масло рослинне/кокосове — 80мл
Кориця — 1/2 ч. л

Морквяне печиво з родзинками з цільнозерновий борошна покроковий рецепт

1. Моркву натерти на дрібній тертці перекласти в миску. Додати розпушувач, цукор, масло, ванілін, сіль, корицю і перемішати. Додати борошно, перемішати. Додати родзинки премешать.

2. Відставити тісто хвилин на 10. Щоб кульки формувалися легко, змочуйте руки водой.

3. Випікати на 180 градусах 15-20 хвилин в залежності від розміру печива в заздалегідь розігрітій духовці. Готово.

4. Регулюйте густоту тіста якщо підсолоджувач рідкий – додайте трохи більше борошна🌱

Відео рецепт 👇