Ванільні капкейки з шоколадним центром

Ванільні капкейки з шоколадним центром простий рецепт.

Інгредієнти

Яйця С1 – 2 шт (кімнатної температури)
Молоко – 80 гр (кімнатної температури)
Цукор – 150 гр (можна 20 гр замінити на ванільний Цукор)
Масло вершкове – 120 гр (розтопити до рідкого стану)
Борошно – 200 гр
Крохмаль кукурудзяний – 10 г (1 ст. Ложки)
Розпушувач – 7-10 гр
Щіпка лимонної кислоти

ШОКОЛАДНИЙ ЦЕНТР
Темний шоколад – 100 гр
Вершки 33% – 100 гр

КРЕМ МАСКАРПОНЕ
Маскарпоне – 250 гр
Цукрова пудра – 50 гр
Вершки 33% – 50 гр

Ванільні капкейки з шоколадним центром покроковий рецепт

1. З’єднати яйця, молоко, збити до однорідності (пів хвилинки). Додати цукор, розтоплене масло збити до однорідності (пів хвилинки). Вводимо борошно, лимонку, крохмаль, розпушувач – знову перемішуємо до однорідного тесту. Розливаємо по формах і випікаємо 170 градусів – 25 хвилин. Остудити, зробити отвір в центрі капкейка.
2. ШОКОЛАДНИЙ ЦЕНТР.
З’єднати вершки з шоколадом. Нагріти (на плиті або в мікрохвильовій печі) до кипіння. Перемішуємо до однорідності. Остудити і наповнити отвір у капкейку до верха.
3. КРЕМ МАСКАРПОНЕ.
З’єднати всі продукти і збити до однорідності, НЕДОВГО, а то може маскарпоне расслоиться.
4. Прикрашаємо свіжими ягодами, які попередньо моєму. Нейтральнымы гелем обробляє ТІЛЬКИ РОЗРІЗАНІ ягоды.