Велика булочка синнабон з корицею

Як смачно зробити Велика булочка синнабон з корицею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Це дуже смачна і ніжна булочка з кремом і корицею, легка в приготуванні!)

Інгредієнти

Борошно 300 гр
Молоко 120 мл тепле
Дріжджі 7 гр (пакетик)
Цукор 60 гр
Сіль щіпка
Яйце 1 шт
Вершкове масло 50 гр

Начинка – кориця і цукор

Крем – 220 гр сиру і 100-150 мл згущеного молока (дивіться по солодощі та густоті на свій смак)

Велика булочка синнабон з корицею покроковий рецепт

1. Робимо опару: у тепле молоко трохи цукру, щіпку солі і дріжджі. Перемішуємо. Додаємо 2 столові ложки борошна. Перемішуємо до однорідності, накриваємо плівкою і залишаємо осторонь. В цей час збиваємо яйце, цукор, що залишився і розтоплене масло до розчинення цукру. Заливаємо опару, перемішуємо і просіяти борошно поступово, постійно помешивая.

2. Тісто фінально краще місити руками. Воно дуже легко міситься і майже ну липне до рук) воно Виходить м’яким, йому потрібно дати постояти в теплому місці близько години, щоб дріжджі почали працювати. Готове тісто розгортаємо в пласт, змащуємо маслом, посипаємо цукром з корицею і розрізаємо на 5 полос.

3. Перші дві вкручуємо на столі, а решта накладаємо зверху, як на відео. Щільно робити не потрібно, щоб тісто було куди розходитися, але і не супер вільно, щоб не распалось.

4. Випікаємо 20 хвилин з кільцем з фольги, і 20 хвилин без до готовності. Перевіряйте всі шпажкою або зубочисткою, якщо не готове, додайте час. З кремом все просто: сир і згущене молоко. Змащуємо синнабон зверху і подаємо. Це дуже смачно – пригощайтеся!💛

Відео рецепт 👇