Горіхові цукерки за 10 хвилин

Як зробити Горіхові цукерки за 10 хвилин рецепт простий. Уявляєте, нас тут на три дні практично заблокували. Обмежили доступ до викладання нових постів, відповіді на коментарі та інші моменти. Спочатку ми взагалі не зрозуміли, що відбувається. А потім на пошту прийшов лист… і знаєте що?… Прилетіло!🤣 В березні. У березні цього року, Карл!
Ми досить різко висловилися гарячим слівцем (посеред гарячого словечка поставили крапку), у коментарі під своїм постом. Чоловік поскаржився, а скарга прилітїла через пів року! Якщо чесно – ми, звичайно, засмутилися, але зате був час віддати себе повністю роботі. Що ми і зробили. Вчора, наприклад, провели чудовий прямий ефір з цим чудовим цукерок разом з Олею та її сином Валерієм.

Інгредієнти

Мигдаль – 130 гр.
Кешью – 130 гр.
Мед – 50 гр.
Фініки – 130 гр.

* При бажанні ароматний алкоголь.
Для обсипання використовуйте кунжут, кокосову стружку, какао, перемелені сублімовані ягоди/фрукти, вафельна крихту.

Горіхові цукерки за 10 хвилин покроковий рецепт

1. Горіхи подрібнюємо в блендері. Не дуже дрібно. Кешью, мигдаль можна замінити на будь-які інші. Окремо м’якоть подрібнюємо фініків і мед.
2. Мед можна замінити на глюкозний, інверсні сироп або патоку. Фініки можна замінити на чорнослив або на інші сухофрукти та в’ялені ягоды.

3. Все з’єднуємо, перемішуємо і скачуємо кульки по 30-35 гр. Обвалюємо в обсипці. Все готово! Зберігаються пару місяців в холодильнику або при кімнатній температуре.