Пиріг тарт зі сливами з готового листкового тіста

Як зробити смачний Пиріг тарт зі сливами з листкового тіста готового рецепт простий в духовці. Простий тарт зі сливою🤓 Стою перед прилавком, намагаюся визначити час року по фруктам, ліворуч праворуч лежали: персики, інжир, корольок, мандарини. Х’юстон, у нас проблеми, наявні порушення сингулярності😳 Місія провалена, тягну додому сливи, як найбільш відповідні. ⠀ Значить, буде простий тарт з сливою, не солодка, а швидше акомпанемент до винишку🍷, тим більше рожеве і цукеркове охолоджується в холодильнику. І майже ЗЗЗ, залив-забив-заточив, у варіанті із зірочкою.

Інгредієнти

На галету розмірів 30 на 20 см👇
— 300 г листкового не дріжджового тіста
— 200 г слив, можна кислуватих
— 100 г сиру з блакитною цвіллю
— 100 г вершкового сиру
— 2 з. часнику
— 1 червоний лук
— 1 ст. л. бальзамічного оцту
— 1 ч. л. меду
— 1 жовток
— гілочка чебрецю
— жменя волоських горіхів
— оливкову олію

Пиріг тарт зі сливами з листкового тіста готового покроковий рецепт

1. Наріжте цибулю і часник тонкими слайсами, сливи располовиньте і вийміть кісточку. Поставте сковороду на середній вогонь, влийте оливкової олії, обсмажте цибулю і часник до 3-4 хв, додайте оцет, мед, листя чебрецю, потримайте ще 2-3 хв, зніміть з огня.
2. Тісто злегка розкачайте, зробіть бортик 1 см, пройшовшись по краю ножем, змастіть їх жовтком, а середину проколіть вилкой.

3. Намажте тісто вершковим сиром, викладіть цибулю з часником, сливи, відправте в розігріту до 180 гр духовку на 25-30 хв. Дістаньте, посипте крошеным сиром і горішками, відразу подавайте на стол.