Морквяний торт з вишнею

Як зробити Морквяний торт з вишнею рецепт простий.

Інгредієнти

для бісквіта:
3 яйця (С0)
220гр цукру
150гр рослинного масла
260гр борошна
250гр моркви
10 гр розпушувача
100 гр волоського горіха
0,5 ч. л. соди
0,5 ч. л. кориці
0,25 ч. л. мускатного горіха
Щіпка солі
Цедра апельсина трохи, інакше може гірчити

Крем:
350гр сирного сиру
350гр вершків 30%
100гр цукрової пудри
Охолоджені інгредієнти змішати разом до однорідності.

Вишнева прошарок:
250гр вишні (у мене заморожена)
80гр цукру
20гр кукурудзяного крохмалю

Морквяний торт з вишнею покроковий рецепт

1. Моркву натерти на дрібній тертці (віджати, щоб сік не витікав, стан полумокрое) і цедру тільки до білої скоринки! (Вийде мало, але цього вистачить👌🏻) Сухі інгредієнти змішати і просіяти. Цукор, масло і яйця збити 5 хв. Додати всі сухі інгредієнти тісто стане дуже густим, не лякайтеся. Потім додайте моркву і цедру. Розкладіть у два кільця (діаметр 18) отпекать при 160 градусах 45-50 мин.
2. Крем:
Охолоджені інгредієнти змішати разом до однородности.

3. Вишнева прошарок:
Ягоди з цукром трохи проварити в сотейнику, під час цього з’єднати в окремій ємності крохмаль з невеликою кількістю води. Розмішати до однорідності та додати до ягодам.
4. Збірка:
Бісквіт просочуємо сиропом від вишні-далі крем-вишня-бісквіт (просочення)-крем-вишні-бісквіт

Відео рецепт 👇