Як зробити золоті патьоки на торті без шоколаду простий рецепт своїми руками.
Інгредієнти
• Цукрова пудра – 1 ст л
• Золотий блиск “Ідеальне золото” – 1 год л
• Горілка – 2-3 год л
Як зробити золоті патьоки на торті без шоколаду покроковий рецепт
1. Цукрову пудру обов’язково просіяти, щоб не було великих часток. Пудру і блиск змішати в окремій ємності і потроху додавати горілку (по 1 ч л), кожен раз добре перемешивая.
2. Орієнтуйтеся на потрібну консистенцію, маса повинна бути не занадто рідкою, але і не дуже густий, щоб добре стікати з краю торта. Радимо протестувати на перевернутому склянці, перш ніж приступати до роботи з тортом.
3. Потім перекладаємо масу в кондитерський мішок і акуратно наносимо на торт. Звичайно, ці патьоки будуть відрізнятися від звичних нам шоколадних (в результаті вони будуть не такі об’ємні).
4. Зате при розрізуванні вони не тріскаються, ніж проходить легко. Цей рецепт виручить вас, якщо під рукою немає шоколаду або немає часу вручну фарбувати шоколадні подтеки.