Меренговый рулет з малиною в електричній духовці

Як смачно зробити Меренговый рулет з малиною в електричній духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Корж:
Білок 200 гр
Цукор 250 гр
Кукурудзяний крохмаль 10 гр
Щіпка солі

Крем:
Маскарпоне 250 гр
Вершки 33-35% 200 мл
Цукрова пудра 2 ст л
Ванілін 1 уп

Меренговый рулет з малиною в електричній духовці покроковий рецепт

1. збиваємо Білки з сіллю до пишної маси. Поступово вводимо цукор, постійно помішуючи( на це піде хвилин 5-6). Додаємо крохмаль і збиваємо ще 2 минуты.
2. Білкову масу викладаємо на пергамент і випікаємо при температурі 150 градусів 30-35 хв. Корж залишаємо остуджуватися, заздалегідь перевернувши і знявши пергамент. Всі інгредієнти викладаємо в чашу і збиваємо на середній швидкості до загустения.

3. Збірка: На корж викладаємо крем( трохи залишаємо для верху). Потім на всю площу раскидаем ягоди. Закручуємо в рулет. Зверху викладаємо залишки крему і прикрашаємо ягодами. Приємного апетиту